Търсене
Close this search box.

Поддръжка на уебсайт

В онлайн пространството съществуват повече от 1 билион уеб сайтове. Най-фундаменталният подход в тяхното определяне ги дели на два вида – статични и динамични. Статични са остарелите страници с изцяло презентационен характер. Техните собственици не могат да променят функциите, визията или съдържанието им. Динамичните уеб сайтове, като например WordPress уеб сайтове, разполагат с административен панел, който позволява управление, контрол и усъвършенстване на съдържанието 24 часа в денонощието.

Защо е нужна поддръжка на WordPress уеб сайтовете?

WordPress сайтът са типичен представител на динамични страници. Със създаването му обаче вашата работа по него не приключва. Напротив – той става основата на вашето бизнес развитие. Без необходимата професионална поддръжка ще изгубите бързо инвестицията, която сте направили, както и заложените като цели потенциални приходи, покачване на вашата онлайн репутация и популярност сред целевата ви аудитория. 

Омтего предлага надеждна и сигурна услуга за поддържа на уеб сайтове от всякакъв тип. Ние можем да се заемем със задачата да управляваме потоците от оперативни действия на вашата страница, както и да следим в реално време за евентуални технически неизправности и да ги отстраним в максимално кратки срокове. За целта разполагаме с висококвалифицирани специалисти с богат опит в областта и висока мотивация за пълноценна работа. 

Какво включва услугата поддръжка на уебсайтове от Омтего?

maintenance-service

Доверете се на екипа на Омтего за цялостна техническа и оперативна поддръжка на вашия WordPress уеб сайт. В замяна ние ще ви гарантираме навременно изпълнение на всички необходими действия за осигуряването на неговата безопасност, функционалност и безупречна визия. 

Свържете се с нас, за да уточним в детайли пакета от услуги, които държите да получите за качествена и 24-часова поддръжка на вашата страница. 

Пишете ни

Попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с Вас скоро.