Търсене
Close this search box.

Изработка на уебсайтове

В днешната дигитална ера, всяка компания стреми към уникалност, сигурност и функционалност на своя уебсайт. Многозначимостта на добър и персонализиран уеб дизайн често се подценява. Въпреки наличието на множество готови теми, персонализираният WordPress сайт се използва като златният стандарт за бизнеси, които искат да се откроят.

Защо персонализираният WordPress сайт е по-доброто решение от инсталацията на готова тема?

Инсталацията на готова тема може да остави сайта податлив на злоумишлени атаки и уязвимости заради неактуализирани кодове или небрежно програмиране. Персонализираният сайт създаден от професионалисти в областта може да гарантира по-високо ниво на сигурност и защита на сайта.

Персонализираният сайт може да бъде изграден върху уникалния бранд и корпоративен идентитет на компанията. Това ще осигури по-добро разпознаване и запомняне от страна на клиентите, като също така ще изгради по-добра връзка между марката и потребителите.

Персонализираният сайт може да бъде построен с гъвкава инфраструктура, която позволява на клиента да добавя, маха и редактира различни функции и секции на сайта в бъдеще, в зависимост от нуждите на бизнеса. Това означава, че сайтът може да се адаптира към промените в бизнеса и тенденциите в онлайн света. Не е нужно да се примирявате с излишната информация, която получавате в пакета на готовата тема!

Персонализираният сайт предоставя уникален дизайн и функционалност, които не са налични в готовите теми. Това може да направи сайта по-запомнящ и да го отличи от конкуренцията.

Инсталацията на готова тема може да ограничи възможностите за поддръжка, тъй като производителят на темата може да спре да я актуализира и поддържа в бъдеще. Персонализираният сайт може да бъде поддържан и актуализиран от агенцията, която го е създала, осигурявайки по-добра защита и функционалност на сайта в бъдеще.

За кого е подходяща услугата изработка на WordPress сайтове?

Всеки, осъзнал необходимостта от дигитално присъствие за своята компания, може да се възползва от нашата професионална помощ и съдействие. WordPress сайтовете са достатъчно лесни за управление и адаптивни към различен тип бизнес нужди. 

Те са оптимален вариант за:​

Фирми, които желаят да имат професионален уеб сайт, който ще помогне за увеличаване на видимостта им в онлайн пространството и привличането на нови клиенти.

Компании, които искат да продават своите продукти онлайн чрез електронна търговия.

Бизнеси, които искат да представят своето меню, цени и местоположение онлайн, за да привлекат повече клиенти.

Фирми, които искат да публикуват статии, новини и друго съдържание в интернет, като предлагат персонализирани функционалности, които улесняват управлението на съдържанието.

Бизнеси, които искат да представят своите услуги, програми и графици за занимания онлайн, за да привличат повече потребители.

Компании, които искат да представят своите услуги, наличност и цени на туристически пакети, като предоставят удобен начин за резервация и плащане чрез сайта.

Блогъри, писатели и други творци, които желаят да споделят своето съдържание със света чрез персонализиран уеб сайт.

Не намерихте в списъка вашата лична идея или бизнес инициатива, която искате да развиете на WordPress сайт? Не се притеснявайте да ни я споделите, за да начертаем заедно параметрите на нейното позициониране в дигиталния свят! Омтего е на ваше разположение за консултация в удобно за вас време.

Липсва ви уебсайт?

Един качествен уебсайт е ключов за съвременния бизнес.

Свържете се с нас днес, за да обсъдим как можем да ви помогнем да заздравите вашето онлайн присъствие.

Пишете ни

Попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с Вас скоро.