Търсене
Close this search box.

Изработка на лендинг страници

create-landing-page

Екипът на Омтего разполага с широк спектър от услуги, които да подпомогнат перфектното позициониране на вашата компания, продукт, марка или идея. Сред тях ще откриете и специализираното ни предложение за изработка на лендинг страници на WordPress. Лендинг страницата представлява ефикасен и практичен маркетингов инструмент, чрез който за кратко време и с ограничен бюджет можете да постигнете завидни резултати, приходи и популяризиране на вашия бизнес.

Какво представлява лендинг страницaта?

WordPress лендинг страница е лендинг страница, създадена изцяло върху платформата WordPress. Тя представлява целева или промоционална страница с временен характер и ясно зададена задача за изпълнение. Нейната идея е да представите на вашата целева аудитория в максимално сбит и достъпен вариант своето бизнес предложение било то под формата на услуга, или на продукт. Мисията на всяка WordPress лендинг страница е да грабне вниманието на таргетираните потребители през първите 5 секунди от тяхното посещение и да ги убеди да извършват определено действие. То може да бъде покупка, абониране, преминаване към друг сайт. Лендинг страницата е част от общата маркетингова стратегия и форма на рекламна кампания. За да осъществи заложените в нея цели, тя трябва да постигне впечатляващо въздействие върху посетителите.

Екипът от Омтего знае как да превърне вашия проект за WordPress лендинг страница в инвестиция с бърза възвращаемост. Ние не пестим усилия и винаги залагаме на:

Бързо зареждане, впечатляващ дизайн, лесен за използване административен панел – това е малка част от критериите за качеството, които си поставяме в началото на всеки нов проект за WordPress лендинг страница. Ако вие имате специфични изисквания, не се колебайте да ни ги споделите.

Свържете се с екипа на Омтего, за да обсъдим вашата идея или проект!

Пишете ни

Попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с Вас скоро.